Psychokinesiologie (the_spirit_junkies)

Yes, we bezochten weer een nieuwe spirituele ondernemer. Meerdere mensen uit onze omgeving tipte Anja, en wij snappen wel waarom. Wij kwamen bij haar voor en psych kinesiologie behandeling. Met behulp van biofeedbackmethodes (spiertesten en biotensor) meet ze waar een energie lek zit of welke emoties de oorzaak van een bepaalde aandoening zijn.

Voor mij was het belangrijk om mijn energie lek op te sporen. Toen ik op de tafel lag, deed ze allemaal testjes om te kijken op welke voedingsstoffen ik goed zou reageren en vooral op welke niet. Zo kwam er uit dat gluten en suiker echt slecht is voor mijn lichaam. Nou hoor ik je al denken, dat is vast voor iedereen slecht, maar toen Imke op de tafel ging liggen kwam daar uit dat voor haar gluten prima is maar dat ze vooral soja producten moet vermijden. Voor ons beide kwamen deze producten niet als een verrassing en hadden we dit ook al eerder van andere artsen vernomen. Toen ik vertelde dat ik graag geen dierlijke producten meer zou gaan eten wist ze met te vertellen dat mijn lichaam echt goed gaat op eieren & yoghurt. Ook testen ze welke edelsteen goed voor mij zou zijn om bij me te dragen. Dit was de maansteen. Toeval of niet, deze had ik net de dag daarvoor om mijn pols gedaan.

Ook testen ze bepaalde overtuigingen die ik had rondom voeding. Blokkades die er zaten om echt gezond te zijn haalde ze weg. Ze kon zelfs tot op de maand precies achterhalen waar ik bepaalde patronen had opgedaan. Door middel van EMDR, EFT, systematisch werk en psychologische begeleiding haalt verwijdert ze blokkades.

Nu een week later voel ik me erg prettig in mijn lichaam. Het gezond eten lukt aardig goed en ik heb het gevoel dat ik minder snel energie van een ander overneem. http://www.thespiritjunkies.nl
 

Massage, Bowen, Psychosociale Therapie (Danielle)

Ik kom hier nu ruim 2 jaar en ik ben zo blij met haar als holistisch therapeut. Ze is heel vaardig, vriendelijk en uiterst betrokken. Ik kwam voor een heup blessure en bleef uiteindelijk komen voor verschillende andere fysieke en geestelijke uitdagingen. Haar Bowen therapie vond ik bijzonder en mijn lijf reageerde daar goed op. Het heeft me met de blessure geholpen en
later ook tegen de heftige hooikoorts. Ook haar Klinische Kinesiologie en Psychokinesiologie behandelingen waren zeer inzicht vol en gingen soms mijn verstand te boven, maar ik kon emotioneel voelen dat het de lading raakte en dat er zich iets binnen in mij transformeerde. Haar edelsteen healing heeft me ook vertrouwen en steun gegeven, om me te blijven herinneren dat er hulp aanwezig is. Ook haar massages waren heel steunend en liefdevol, waardoor ik altijd het gevoel had de dingen in het leven weer net iets beter zelf te kunnen dragen. Ik heb me altijd erg gezien en gehoord gevoeld. Ze heeft zoveel verschillende kennis, en is zeer veelzijdig dat ik blijf terugkomen. Een absolute aanrader voor als je zoekt naar lichamelijke en geestelijke balans.

 

Massage (Mayke)
Anja is een fantastische therapeut. Tijdens mijn zwangerschap kwam ik voor het eerst en ben daarna gebleven. Ze is grondig, betrokken en professioneel. Aanrader!

Bowentherapie (Marlies)
Onze zoon (10 jaar) krijgt nu ruim 2 jaar gemiddeld een keer per maand Bowen bij Anja; 'ik wordt er altijd heel lekker rustig van !' zegt hij steevast na een behandeling. Hij leert daar zijn 'binnenwereld' (emoties) herkennen. En welke invloed de 'buitenwereld' ophem heeft. Met zulke vaardigheden of herkenningen kun je het leven beter aan! Een onbetaalde investering!

Dorn Methode (Ralph)
Anja is top!

Massage (Bianca)
Ik ben al jaren klant! Anja heeft zoveel kennid van het menselijk lichaam dat ze mij van bijna elke (sport)blessure af kan helpen. Leuk dat ze zich ook blijft ontwikkelen, ze blijft cursussen volgen!

Psychokinesiologie (Wieke)
Heb behandeling gehad, was een hele nieuwe ervaring voor mij. Heel prettig, deskundig en fijn om dit te ervaren. Heeft mij weer een stukje verder gebracht. Dank je Anja!

Psychokinesiologie (Olga)
Anja is echt een hele goede therapeut. Ik kom al een aantal jaar bij haar, elke keer voor iets nieuws. Ze is accuraat, specialistisch en persoonlijk. Ze heeft mij van mijn angst afgeholpen, waar ik haar nog steeds dankbaar voor ben. Anja kijkt namelijk naar de oorzaak en gaat gericht behandelen. Hierdoor komt het ook niet meer terug.

Bowentherapie (Lilian)
In het verleden Bowentherapie gehad. Dat gaf me veel energie en bracht mijn hoofd en lichaam duidelijk in balans. Een fantastische ervaring. Ik heb sinds die behandelingen al een hele tijd geen zware hoofdpijnaanvallen meer. GEWELDIG! Dank je wel! Groetjes, Lilian

Psychokinesiologie (Agnes)
Mijn dochter kwam bij Anja vanwege haar dyslexie.
Ze moest een tekst lezen met verschillende kleuren glazen in een bril.
Tevens kreeg zij een dyslexie behandeling.
Het resultaat was dat ze met oranje glazen veel beter kon lezen.
Dit is per pesoon verschillend.
We waren verbaast maar erg blij met het resultaat.
Ook onze dochter ervaart het als prettig.
We zijn erg blij met Anja en ze doet haar werk erg goed!
En ze neemt de tijd voor je.
Ik kan dan ook iedereen Anja aanraden.
Dank je wel Anja!
Groetjes, Agnes

Bowentherapie, Baby- en Zwangerschapsmassage (Norea en Ingeborg)
Wij zijn super blij met de behandelingen van Anja. Toen ik zwanger was hielpen de massages goed tegen mijn rugpijn en na de bling heb ik samen met mijn dochter Norea meegedaan aan de cursus zwanger en fit. De oefeningen die ik kreeg hielpen goed bij mijn hertsel en Norea genoot van de massage, de tummy tub en aandacht. Nu een aantal maanden masseer ik haar nog regelmatig en ze vindt het helemaal geweldig. Maar het meeste heeft Anja ons geholpen bij de eczeem van Norea. Haar hele lichaam zat onder de rode, schrale plekken. Anja vertelde me over bowentheraphie en omdat we geen hormoonzalf wilde smeren kwamen we graag een keer bij haar langs. Norea reageerde super op de therapie, ze werd er heel rustig van en haar huidje knapte zienderogen op. Nu na 5 behandelingen is haar huidje bijna helemaal eczeem vrij. We zijn hartsikke gelukkig en weten zeker dat dit door de therapie komt. Binnenkort gaan we weer even langs voor een check-up en ik ga ook snel een afspraak maken voor een massage voor mezelf!

Buikklachten (Mariska)
Onze dochter Rosa had al lange tijd vage buikpijnklachten. Na twee keer bij Anja te zien geweest verdwenen de klachten en viel Rosa in de avond sneller in slaap. Wat op viel was dat Rosa na iedere behandeling veel moest plassen!

Zwangerschapsmassage (Bianca)
Een eerste zwangerschap en een te grote dosis aan energie. Slecht slapen en te gespannen, dat was waar ik last van had. Toen stuitte ik op een artikel in de Baarnsche krant. Meteen een afspraak gemaakt en wat zalig. Totale ontspanning in een heerlijk rustgevende omgeving.
Tijdens de massage vergeet je echt alles om je heen en dommel je lekker weg. Ondanks dat het een zachtere massage is dan dat ik gewend was worden toch alle "knopen" in de spieren losgemaakt. Dus mijn gespannen nek is daarna weer heerlijk soepel en dat scheelt weer hoofdpijn.
Ik ben blij dat ik nog 19 weken zwanger mag zijn en dus nog heel vaak bij Anja op de tafel mag kruipen!

Bowentherapie (Karin)
Dankzij de bowentherapie van Anja ben ik van mn RSI af!!!!!!

Bowentherapie (Sabina)
Hoi Anja,
ik was nu al een paar keer bij jou in de bowentherapie-behandeling, en ik krijg er elke keer veel nieuwe energie van. Ook is mijn hoofdpijn (vanuit de nek) sinds de laatste behandeling helemaal weg (touch wood...)
ook de behandeling voor mijn zoon, (allergische reactie) was helemaal succesvol! Heel erg bedankt!
Sabina

Eczeem (Corina)
Michelle heeft Bowentherapie gehad voor het eczeem op haar beentjes.
Na 5 behandelingen is haar eczeem zo goed als weg zodat we geen hormoonzalf
hoeven te smeren. Echt geweldig!
Lieve groetjes Corina

Hooikoorts (Iris)
Ik heb een Bowenbehandeling gehad tegen hooikoorts. Na 3 sessies was al duidelijk dat het gaat helpen en het is nooit meer terug gekomen! Groetjes, Iris

Bowentherapie (Gertrude)
Die Bowentherapie hilft mir schon seit längerer Zeit immer wieder sehr gut. Nach der Behandlung sind meine Rückenschmerzen
wesentlich gelindert und ich fühle mich total entspannt. Mein Gangliom am rechten Knie verschwand ganz. Super! Gertrude

Bowentherapie (Ulla)
Hi Anja,
die Bowentherapie bewirkt bei mir eine Tiefenentspannung, von der ich einige Zeit profitieren kann!
Vielen Dank für deine Behandlung!
Auch unsere Kinder fragen immer danach, ob du sie bei nächster Gelegenheit therapieren kannst. Sie genießen es!
Lieben Gruß,
Ulla