Raindrop Massage / Aroma Massage

 

In de jaren 80 ontwikkelde Gary Young de Raindrop techniek. “Een ondersteuning voor het zelfregulerende vermogen van het lichaam om zichzelf te helen”.

 

De Raindrop massage begint bij de voeten en stimuleert de verschillende lichaamstelsels door het werken op verschillende reflexpunten op de voeten. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van een reeks van 9 verschillende etherische oliën. Daarna worden de verschillende essentiële oliën één voor één op de rug gedruppeld. Het voelt alsof regendruppels zachtjes je ruggenwervels raken. Middels een doelgerichte massage en verschillende energiebenaderingen worden de oliën ritmische en gelijkmatig over de rug verdeeld.

 

De Raindrop massage zorgt voor balans en harmonie in het lichaam door de combinatie van 2 verschillende technieken. De essentiële oliën die verkregen zijn uit zuivere planten in de natuur en de spirituele invloed van eeuwenlange rituelen van de Lakota indianen, waarbij energie in het lichaam weer tot stromen gebracht wordt. Door deze technieken te combineren kan er diep gewerkt worden en heeft het een uitwerking op het lichamelijke, geestelijke en emotionele vlak.

 

Deze vorm van massage is vooral aan te raden bij:

 

  • Ongemakken die veroorzaakt worden door een disbalans in het lichaam met name de wervelkolom
  • Rugklachten, zoals MS, Parkinson, Scoliose, stijfheid en pijn
  • Fibromyalgie

 

Verder heeft het een positieve invloed op:

 

  • Het zenuwstelsel, immuunsysteem en bloedcirculatie
  • De spijsvertering en hormoonhuishouding
  • De balans van lichaam en geest
  • Vermindering van angst, stress, vermoeidheid, slapeloosheid, stemmingswisselingen

 

De behandeling vindt plaats in een sfeervolle ruimte. Een behandeling duurt ca. 1uur. Voorafgaand bespreken wij uw klachten en wensen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor de massages maak ik gebruik van 100 % natuurlijke oliën. Deze producten zijn fair trade, biologisch en bevatten geen microplastic. De oliën hebben een eigen, bijzondere werking.