Vervolgens heb ik de opleiding Dorn Therapie en Breuss massage bij het Centrum Biru Kai als ook de opleiding Intuitieve Ontwikkeling, Healing, Reading, Lightworker bij Mens en Intuitie in Amersfoort afgerond.


Sinds 2016 ben ik tevens gespecialiseerd in de behandeling van chronische aandoeningen en psychologische begeleiding aan de hand van Klinische Kinesiologie en Psychokinesiologiesche behandelingen volgens de methode van Dr. Klinghardt.


In 2018 heb ik mijn massagevaardigheden uitgebreid en de opleiding Massagetherapie bij Esoterra in Bilthoven gevolgd.

 

In 2021 heb ik het diploma Voedingscoach gehaald bij de benVitaalAcademy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Anja Luczak. Ik heb twee kinderen (2001 en 2004) en kom oorsponkelijk uit de gezondheidszorg waar ik jaren heb gewerkt als radiodiagnostisch laborante in zowel Duitsland als Nederland. Daarnaast heb ik de Bachelor Psychologie.


Na de geboorte man mijn zoon in 2001 ben ik in aanraking gekomen met natuurgeneeskunde. Mijn zoon had als baby last van eczeem en is na een aantal behandelingen met de Bowentherapie hiervan genezen. Het is daarna ook niet meer terug gekomen.


Vanaf dat moment ben ik mij gaan specialiseren in de verschillende vormen van natuurgeneeskunde, psychotherapie en massages en heb diverse opleidingen afgerond. Sinds 2003 ben ik gediplomeerd Bowenbehandelaar en pas deze techniek veelvoudig toe in mijn praktijk.

Over mij